Oppdatering 14.10:

TT-Teknikk trenger kun tilgang til én leilighet til. Andre som har meldt seg frivillig vil etter alt å dømme ikke bli kontaktet.

Det vil sannsynligvis bli inspeksjon fra takkanalene med tilhørende aktivitet med lifter etc. innen et par ukers tid.

Parkering som normalt fra 13.10.

Mandag 12. oktober starter som tidligere meldt en større inspeksjon av avløpsrør med tanke på å avdekke om fornyelse vil bli nødvendig de nærmeste årene. Vi vil også få en pekepinn på hvor mye en eventuell fornyelse vil koste. Inspeksjonen vil ta ca. en uke.

Garasjer:

Over halvparten av rørene blir inspisert. Biler kan ikke stå helt inntil rør som skal inspiseres. Disse er merket med hvit lapp og/eller har nye stakeluker pr mandag 12.10. Du må enten parkere på gjesteparkering eller på indre vei dersom du har parkeringsplass inntil et avløpsrør som er klar til inspeksjon. Det er også mulig å parkere midt mellom to plasser.

Dette gjelder begge garasjer, altså under blokk 7 og 9, men bare den siden med avløpsrør. Alle andre plasser kan brukes som normalt.

Vi gir beskjed når inspeksjonen er ferdig.

Leiligheter:

Vi har avklart tilgang til aktuelle leiligheter med beboerne. For ordens skyld legger vi ved en oversikt, og vil sende egen SMS til de aktuelle beboerne. Dere blir kontaktet av TT-Teknikk eller Smestad rør for å avtale tidspunkt.

Kontaktinfo:

TT-Teknikk: Kjell Arne Finstad, 458 45 204
Smestad rør: August Nilsson, 471 58 670
Consolvo: Biørn Øyen, 90 73 03 65