Det har dessverre tatt litt tid å først finne en leverandør som var villig til å gjøre jobben med å bytte ut skinnen til en akseptabel kostnad, og deretter å få reparert styringsystemet, som også var defekt.

Styringssystemet ble etterhvert reparert med en midlertidig løsning som dessverre bare fungerte i et par dager. Leverandøren mente at de kunne reparere systemet i løpet av et par uker, hvis de klarte å få tak i en defekt del.

Denne delen har nå endelig kommet, og leverandøren vi forhåpentligvis reparere styringssystemet permanent uten flere feil fremover. De satser på å få jobben gjort innen 15.05.2020.

Vi beklager at dette har tatt uforholdsmessig lang tid, men de første leverandørene var ikke spesielt samarbeidsvillige da vi innhentet tilbud. Det var også uenighet om hvor feilen lå.

Dersom dere lurer på status på saker av felles interesse, ta gjerne en kikk på denne listen før dere kontakter styrets medlemmer direkte. Vi skal oppdatere listen jevnlig, og det er bare å ta kontakt hvis noe mangler eller ikke er oppdatert.