4.6: Tilbud på legging

Vi skulle egentlig ha mottatt et tibud på legging i dag 4. juni, men vi skal purre på leverandøren. Dessuten må vi se på hvor høyt flisene kommer med tanke på valg av plastføtter. Dette vil styret behandle snart og komme tilbake til.

Valg

Alle valg er 60 x 60 cm og 18-20 mm tykke, og skal legges løst på plastføtter. Vi må ha justerbare plastføtter pga små ujevnheter. Disse vil bygge opp minimum 2 cm, slik at total høyde blir ca. 4-5 cm. Til terrasser i nr 7 og 9 vil det være mulig å bygge opp mer for å få lavere trinn fra dørterskel til terrassegulvet.

Valg 1 - Fra Bergersen flis

Det er i dag (27.5) mulig å komme og se på en flishelle utenfor leilighet 25 i blokk 9, 2. etasje. Den er fra Bergersen og koster ca 360 pr kvm + lave plastføtter til ca 1.250 pr balkong/2.800 pr terrasse (høye føtter kan skaffes for å bygge opp). Totalpris pr balkong blir da ca. 4.900 / 12.000 pr terrasse (blokk 7 og 9) + frakt + legging (vi innhenter tilbud eller dere kan gjøre det selv).

Valg 2 - Fra Flisekompaniet (to farger)

Vi får bare prøve på en farge "Cool Grey" som er en gulaktig grå. Denne legges foran leilighet nr 25 sent på ettermiddagen 28. mai. Prisen er noe høyere (ca. 5.000 for en balkong), men vi skal prøve å få prisen litt ned.

DET LIGGER NÅ EN PRØVE PÅ COOL GREY UTENFOR LEILIGHET 25 i BLOKK 9 (2. etasje).

De kan også skaffe en mer marmorert variant "Light Grey" i løpet av juni.

Legging av flishellene

Vi innhenter nå et tilbud på legging til fastpris. Usikkert hvor mye det vil koste pr balkong/terrasse.